Založ si blog

Besnenie Dírera v TA3 o Hudáčekovi a v RTVS nás Makara naučil , ako vyžiť z Dankovho semaforu.

Víkendové debaty nás opäť vtiahli do špeciálnej slovenskej závistlivej a neúčelnej bezmozgovej politickej fatálie. V relácii TA 3 v relácii V politike sa liberálny súdruh hrajúci sa vo svojom pravidelnom objavnom úvodnom okienku na nestranného moderátora Dírer rozhorčoval nad reakciami Fica a Pelegriniho, ktorí bránili športovca, ktorý len športoval. Brankára, ktorý chytal v kazašskej hokejovej Astane 6 rokov. Ale to nebola jeho chyba. Chyba bola v tom, že Astana hrala druhú najkvalitnejšiu ligu sveta. Ani to by nebol problém, ale problém podľa ukrajinofilového rusofóba Dírera bolo, že KHL je prevažne ruská hokejová liga, ktorá propaguje vojnu!!! Objektívnosť je pre neho totiž španielska dedina! Tu je vidieť, že človiečik Dírer má od športu tak ďaleko, ako ja na Jupiter. V živote pravdepodobne aktívne, alebo profesionálne nešportoval a ak sa zapojil k tejto činnosti, tak si možno len zahral s kamarátmi hokej na rybníku a futbal na lúke, poprípade je pravdepodobnejšie k jeho orientácii, že za vrchol svojej športovej činnosti považoval hru s bábikami, po prípade sa rozbehol na autobus, aby ho nezmeškal či hádzal mincami k stene, alebo guličkoval. Potom by vedel, že športovec kašle na politiku, keď sa vyžíva vo svojom športe a má priaznivé výsledky. Je mu jedno, aká politika sa okolo neho plíži. A vojna je pre neho ešte vzdialenejšia ako šport k moderátorovi. A môžem povedať, že Hudáčekova práca je oveľa náročnejšia ako práca sediaceho moderátora, ktorý na základe pokynov si ich prisvojuje, aj keby sa s argumentami nestotožňoval. Ak by to bolo opačne, tak by bol v dnešnej politickej nálade Dírer na ulici a nie v štúdiu. Rovnako aj Hudáček, ak by nebol vynikajúci brankár, tak by vďaka zúrivým rusofóbnym fanúšikom, o dva dni po vyhadzove v Kladne už nevychytal víťazstvo vo Frankfurte a hneď aj ďalšie.

Náš bývalý vynikajúci brankár Hašek sa stal ešte tvrdším verejným rusofóbom. Niekedy sa mi zdá, že sa zbláznil, keď sa vyjadruje k hráčom, ktorí hrajú KHL, kde aj on zarábal veľké peniaze v Spartaku Moskva a bolo mu jedno, aká politika vládne v Rusku. Hašek sa stal obyčajnou liberálnou ploskulou. Zničil nielen u mňa všetko pozitívum, ktoré si športovaním vytvoril. Pre mňa sa stal z vynikajúceho brankára odpadom pomýleného českého športovca.

V relácii O 5 minút dvanásť sa v Slovenskej televízii opäť prejavil bulvár a nie serióznosť. Otázku rozbitého semaforu rozdúchal moderátor Makara za pomoci bezlogikového politika s neprítomným pohľadom a priblblým úsmevom na 40 minút relácie. Najdôležitejšia týždňová udalosť, ktorá ovplyvňuje životnú úroveň, z ktorej sa najem dosýta bol Dankov bozk semaforu – teda škodová udalosť s ohnutým stĺpom a nie dopravná nehoda!!! A to aj keď to bolo verejné zariadenie!!! Makara spolu s politickým elévom Šimečkom túto tému plnej „lacnejšieho“ chleba, mäsa, ovocia i zeleniny, a sladkostí rozdúchaval do neuveriteľných rozmerov. Dalo sa to vybaviť dvoma otázkami a mohli riešiť sýtejšie témy, nie také lačnosti. Makarova a Šimečkova logika liberálnych súdruhov, ako keby ich jedna mater mala, nás naviedla na to, že mater Čenková nás naučí prežiť, ako svoje deti, pri stále a stále „lacnejších“ potravinách. Nasmerovali nás na to, že si treba ísť sviečkami a kvetmi uctiť miesto vášnivého bozku D+S a bohovia z PS sa nám z vďačnosti odmenia určite tým, že pri návrate domov nám nechajú pred dverami niekoľko plných tašiek potravín, aby sme prežili aspoň ďalší mesiac bez hladovania.

Aby to nebolo málo, verejnoprávna televízia sa aj dnes na 24-rke opäť v dlhom rozhovore s bezpečnostným technikom venovala tejto bulvárnej téme!!!

Rozmýšľam nad tým, aký vplyv na túto tému mala dramaturgia relácie O 5 minút dvanásť, či šéfovia vysielania, prípadne generálny riaditeľ. Niečo nie je v Slovenskej televízii v poriadku, keď sa správa ako pravá bulvárna televízia. Len a len rozdúchavať a rozdúchavať senzácie!!! Tak, toto teda nie je v povinnostiach verejnoprávnej televízie!!! Tu by mala brať na zodpovednosť vedenie Slovenskej televízie zodpovedná rada ako kontrolný orgán a stanoviť také mantinely, ktoré by zamedzili z bizarnej bulvárnej témy vytvoriť najväčší podiel hlavnej diskusnej relácie Slovenskej televízie.

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.