Založ si blog

Matovičove Olajnohnutie urážajúce Slovensko je spolok najtvrdohlavejších autistov a na počudovanie aj s Grendelom.

To, čo vymyslel trnavský, dnes už bezmocne izolovaný frustrovaný chudáčik Matovič, len aby opäť rozvíril pokojnejšie vodné víry, si viem dokonalo predstaviť v osobitnej škole. Opäť nápad A nehladiac na dôsledky B,C,D atď. tak ako to bolo počas trojročného vládneho marazmu. Olajnovo minidavová psychóza sa prejavila detinským správaním sa v piesočku. Kde si jeden z nich postavil hrad a všetci mu ho prišli zbúrať, lebo oni taký veľký zámok nedokázali postaviť. Hnusná detská závisť z úspechu druhého ich vystrelila do výšin absurdizmu s bezmozgovým tvrdohlavým konaním.. Veď nech celé pieskovisko vyletí do povetria. To, že sa k nemu pridali ďalší autistickí študenti Galko, Mikulec i paakademik autizmu s nedokončenou, čo i len ročníkovou prácou Pročko, ma neprekvapuje. Je to ich noninteligentná úroveň spolku zlostných búracích guličkárov, na ktorú sme si už zvykli. No zarazilo ma, že sa na túto drsnú šmykľavku podujal aj človek, od ktorého čakám aspoň trochu sebaúcty, dôstojnosti a úrovne. Aj preto som sa odhodlal po prvý raz napísať správu exkolegovi, exnovinárovi Gáborovi Grendelovi, ktorý by mal vedieť hodnotiť, kde je dno a kde ešte väčšia priepasť. Preto ju verejne pripájam, aby nezostala nepovšimnutá iba v jeho poslaneckej emailovej schránke.

Dobrý večer pán exkolega, exnovinár.

Som hlboko sklamaný, že taký človek ako Vy, ste sa hrali ako moderátor na čistého, morálneho a nestranného. Aká to bola pretvárka a faloš z vašej strany. To, že ste opustili jedno z najkrajších povolaní a prestúpili ste do špinavej politiky po vzore vášho predchodcu Krajcera, je vaša osobná vec. Už vtedy mi zasvietila pri Vás kontrolka, do ktorej mini strany ste sa upratali. Potom mi začali z vašich politických reakcií žiarivky šliapať na plný výkon a doslova osvetľovali okolie. No a dnes už ten nápor nevydržali a vybuchli. To, čo predvádzate je nielen detinské, ale priam reálne z pomocnej školy. Vy ste aj s tou vašou pošahanou olajnovou tlupou, ako malé, po česky lepšie vyjadrené, „zarputilé decká“ a nebyť volebného 500 eurového oklamania cigáňov, tak by ste si hľadali inú prácu. Je mi smutno, že jeden schopný moderátor dokázal klesnúť na úroveň absolventa základnej autistickej pomocnej školy.

Bez pozdravu a bez akejkoľvek úcty voči Vám, ktorú ste už dávno nielen iba u mňa stratili.

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 07:51

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.