Založ si blog

Šimečka musí mať na krku meč, keď sa dokázal tak ponížiť.

Pripadalo mi to, ako keď mi príbuzná bublino-mozgového trustu bývalej koalície všenevedky Remišovej povedala o nej, že je to veľmi inteligentná osoba. A tak som sa jej opýtal, prečo to nedá znať na televíznej obrazovke? Dotyčná osoba okamžite bez odpovede zmizla (asi ako Šimečka spred mikrofóna Vincourekovej, keď chcela vedieť, čo v jeho ponímaní katastrofa znamená) a viac som ju nevidel. Asi sa mi už vyhýba.

V tejto súvislosti vidím aj predsedu PS Šimečku, ktorý sa hrdí absolvovaním Oxfordu za cudzie peniaze a pritom jeho reálne politické znalosti o Slovensku sa veľmi nezhodujú s absolvovaním tejto prestížnej školy. Ak by totiž logicky rozmýšľal, mal v sebe hrdosť a nechcel sa zhodiť pred národom, tak by uznal svoju porážku, zablahoželal víťazovi volieb a zmieril sa s tým, že bude iba šéfovať najväčšej opozičnej strane. Namiesto toho naivne útočil na víťaza volieb. Použival klišé z dielne vraj demokratických strán a tak strašil katastrofou na Slovensku, ak SMER zostaví vládu a podlizoval sa Hlasu. Jeho pyrhova ponuka Hlasu nemá na celom svete paralelu. To naozaj dokáže len papolitik a ešte aj amatérsky elév, ktorý je buď naivno – hlúpy, alebo má na krku mecenáško-liberálno-sorošovský meč. Beriem to aj ako verejnú formu úplatku ponúknuť strane s menšou podporou lojálne funkciu premiéra, len aby ho ovplyvnil a samozrejme je to aj podvod na voličov Progresívneho Slovenska. A to všetko len preto, že chcel držať opraty Slovenska v rukách, ale až ako druhý v poradí za slabšou stranou!!!

A ako sa len Šimečka po pre neho zápornom oznámení Pellegriniho obrátil. Ako malý rozčertený chlapec, ktorý nevie prijať porážku a chytá z dosiahnutého nechceného frustráciu. Aj preto vylial špinu na Pelegriniho Hlas ako urazený chlapček (Spomínam si na svoje 5-te narodeniny, keď som nedostal vytúženú hračku a tú čo som dostal ako darček, som od zlosti zahodil, no po 10 minútach vyurážanosti som sa s ňou začal hrať) a hneď spomenul Pellegriniho prázdne výhovorky. Škoda, že sa nepozrel do vlastných radov a nehľadal chyby v sebe a vo svojom agresívnom orchestri s totálne neznámymi hráčmi z C či D tímov liberklubu, ale najmä v „najlepšom“ programe, kde je termín budúcnosť liberálne zaklínadlo. Zo Šimečkovch slov som po celý čas kampane nepočul okrem pretláčaných hodnotových otázok nič konkrétneho, čo by sa dotýkalo zlepšenia života ľudí. A tento detinský naivák bez skúseností zo samotného slovenského života a bez aury osloviť okrem zdavovaných mladých neskúsených voličov túžil vládnuť???

Nuž, mecenáši Progresívneho Slovenska: Už po štvrtý raz ste vybrali predsedu strany, ktorý vám nepriniesol vytúžené výsledky neobmedzených nemožností, ktoré by ste mohli potom v biznise využívať! Pritom sme mohli počuť, že zloženie PS je výlučne z najlepších odborníkov . Neviem, či bude stačiť vymeniť trénera, alebo nakúpiť opäť nových hráčov, ale schopných konkurovať skutočným politikom!

No a labutiu obchodnícku ponuku od Sulíka, ktorá sa vraj nedá odmietnuť, zamkli do pazúrov sokoly a mazali s ňou kade ľahšie!!!

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

EÚ / Eurovoľby /

Koľko zarábajú europoslanci? Pôsobenie v EP im prináša tisíce eur aj po odchode do penzie. Aké sú ich právomoci?

03.05.2024 11:49

Europoslanci zastupujú v Bruseli asi 450 miliónov občanov EÚ.

Izrael Gaza vojaci

Bola potvrdená ďalšia vražda rukojemníka v Gaze. Turecko obnoví obchod s Izraelom až v prípade mieru

03.05.2024 11:20

Turecko vo štvrtok zastavilo všetok vývoz a dovoz do a z Izraela s odvolaním sa na "zhoršujúcu sa humanitárnu tragédiu" na palestínskych územiach.

Polícia prehľadáva súdy, bomba

Na bratislavských školách nahlásili bombu. Polícia evakuuje študentov, niektoré rušia vyučovanie

03.05.2024 10:35, aktualizované: 11:32

Výhražný e-mail obdržali vo viacerých školách aj v bratislavskom Starom Meste.

Praha / Policie CZ /

Do českého gymnázia násilne vtrhol neznámy muž, polícia evakuovala študentov

03.05.2024 10:20

Polícia neskôr na Twitteri (X) uviedla, že zadržala podozrivého.