Založ si blog

Americké tajné služby : 22. 2. Čaputová emigruje do Zairu, 23. 2. Matovič spácha samovraždu a 24. 2. Heger so Sulíkom spáchajú teroristický útok.

Dobre ste čítali. Ako nám oznámili naše zdroje z amerických tajných služieb, prezidentská kancelária už zarezervovala jednosmerné letenky pre Čaputovú s celou rodinou do africkej republiky Zair, kde si už kúpila v odľahlej oblasti asi 65 km od mesta Leopoldviile – dnešnej Kinshasi menší ranč s rozlohou cca 250 hektárov, kde bude ako kovbojka chovať kone a poľnohospodárske zvieratá ekologickým spôsobom bez odpadkov. Takto sa chce vyhnúť rušnému veľkomestu Pezinku a chce dožiť v lone neporušenej prírody. Samozrejme b ez skládok. Jej dcéra hviezdna manekýnka si chce založiť na ranči internátnu školu modelingu pre mladé Zairčanky. S prezidentkou emigruje aj jej súčasný partner Rizman, ktorý si bude platiť dočasný prenájom  za priľahlú kuchynku, ktorý bude zo začiatku používať ako pelech a neskôr po prednesení dva krát áno sa po oslave  presťahuje do spoločného hniezdočka, ktorý momentálne navrhujú vo švédskej nábytkárskej firme. Ten však najskôr v Pionierskom paláci poupratuje a zametie všetky dôkazové smietky a poletí za ňou až po týždni. Jeho let bude nepriamy, cez Kyjev, Hongkong, New York, Rio de Janiero Káhira až do Kinshasi. Dovtedy bude tvrdiť podľa tajných informácii z amerických tajných služieb, že jeho partnerka je na utajenej služobnej ceste na Ukrajine a je hosťom prezidenta Zelenského.

V ďalšej veľmi tajnej informácii sa píše, že minister Matovič sa chce po včerajšom vulgárnom prejave v parlamente deň po emigrácii prezidentky obesiť po vzore šéfa vojenskej tajnej služby a bratislavských hokejistov v lesnom poraste. Ešte stále však váha nad spôsobom ala generál Lučanský, aby dokázal ,že aj na posteli a s pomocou teplákovej bundy, sa dá zmariť si život a chce to nahrávať na mobilný telefón, aby všetci videli, že to bolo jeho dobrovoľné rozhodnutie. Ale nie na bratislavskej Kolibe, ale chce nebadabne utiecť ochranke pri dome v Trnave, alebo v Rakúsku a chce využiť neďaleké lesné porasty. Ešte však potrebuje doručiť štúdiu o hrúbke a pevnosti konárov, aby sa pri samotnom akte nemohol nešťastne zlomiť konár, ktorý by ho mohol pri páde na zem zraniť. Nuž, po neblahých skúsenostiach sa z neho konečne stáva predvídavý politik. Škoda, že až na záver kariéry!

No a tretia „jóbovka“ z prostredia amerických tajných služieb vraví, že premiér Heger so Sulíkom organizujú rozsiahly teroristický útok na strategické podniky na Slovensku – ide o Slovnaft, atómové elektrárne, prečerpávacie stanice a zásobníky plynu, pretože sa im nedarí znížiť vysoké ceny energií a nevedia, ako ich zastaviť. Takže ide o posledný tromf. A keďže si Heger stojí za tým, že všetko robí celým srdcom a cíti sa byť celým vlastencom a maximálne veriacim človekom, tak sa chce pri poslednom výbuchu obetovať s vestou na tele, aby si bol istý, že skončí v nebi, ako hrdina Zlovenska!!! Nie je však jasné, prečo Sulík od vesty upustil.

Na našu otázku, čo ak to nebude pravda, nám zdroj napísal, že túto super tajnú informáciu vypustili preto, aby spomínané osoby odradili od takéhoto konania, pretože s nimi majú ešte veľké plány na našom krásnom Zlovensku, kde chcú tak dezorientovať obyvateľstvo, aby sa priľnulo k týmto lídrom – martýrom a konalo tak, ako oni budú pískať. A to a vtedy, aj keby sme zomierali od zimy a hladu.

A tak som teraz v pomykove, veď americké tajné služby sa nikdy nepomýlili rovnako ako naša „veľmo inteligentná“ podpredsedníčka vlády (viď špionážne krabičky i  včerajší list GP) a vždy im všetko, čo vopred odhalili, vyšlo aspoň na 1 percento. Veriť, one times alebo neveriť one times. A tak ako vraví náš „vysnívaný“ politický oberlíder od Térnavy: Nebojte sa, dobre bude!!!“ A ja mu verím a aj budem verieť, ako by povedal už politicky „ukončený“ známy Béla.

Pavel Jacz

P.S. Pre „inteligentov“, ktorí nepoznajú význam kurzívy  – teda nakloneného písma – iba jedno vysvetlenie. Toto je fejtón.

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.