Založ si blog

Ako si včera Čaputová protirečila a odhalila chyby v zmluve s USA, pričom ponúkla iba zle prišitú záplatu.

To, čo včera predviedla prezidentka Čaputová, sa rovná počínaniu hláv štátov s diktátorskými praktikami a nie k demokratickej krajine. Bolo evidentné, ako si protirečila. Najskôr sa s neomylným prejavom kajala pred zmluvou, s ktorou jednoznačne súhlasila a následne odhalila chyby zmluvy, ktoré aktérom všetci vytýkali, keď pripojila interpretačnú doložku. A tá poukazuje na vážne nedostatky v zmluve. Interpretačná doložka nie je zmluva, iba zdrap papiera, ktorý Američania vôbec nemusia rešpektovať! Prečo sa takto aj podľa samotnej prezidentky k zlej zmluve postavila Čaputová? Prečo ju nevrátila na prepracovanie naspäť do rokovacieho procesu, keď mala sama pripomienky? Prečo sa vyhla odobreniu na Ústavnom súde SR s odvolaním sa na poradcov, ktorým dala za pravdu a ktorí určite neboli objektívne naladení? Prečo aj ona odignorovala vyše 30 pripomienok k zmluve Generálneho prokurátora Žilinku? Kam sa vlastne ponáhľala?

To sú otázky, na ktoré pozná odpoveď iba naša „americká prezidentka“ Susan Tchaput. Je neuveriteľné, ako si s národom Slovenským vytrela zadnicu. Takáto je teda slovenská prezidentka!!! Pred občanmi sa doslova „vyzliekla“ so svojím zapredanstvom do naha!

Verím, že to obyvateľom trkne a pôjdu sa vyjadriť v referende, aby takáto škodná zmluva pre Slovensko stratila platnosť, pretože to nebude iba 10 rokov trvania zmluvy za chudobných 100 miliónov. Určite prídu ďalšie v tichosti prepašované dodatky k zmluve a nebudeme sa ani diviť, čo tu budú stvárať cudzí vojaci. Bude nás to stáť oveľa viac a môže to stáť aj životy nás všetkých, ak sa rozhorí vojenský konflikt, ktorému táto zmluva len prikladá ešte navyše do ohňa . Možno si to Naď, Korčok, Krupa, Čaputová a jej právnici i všetci tí, ktorí drukujú tejto zradcovskej zmluve uvedomia, až keď bude neskoro, keď sa ráno neumyjú ani v studenej vode, keď nebudú môcť telefonovať s rodinou, nezasurfujú si na internete, nebudú mať teplo v dome a nekúpia si ani jedlo, aby zaplnili vyhladnuté žalúdky a budú sa báť vôbec vyjsť na ulicu! A predovšetkým, keď už nikdy neuvidia svojich príbuzných, ak vôbec zostanú nažive!

Je mi zle a zároveň aj smutno, že máme vo vláde takto zmýšľajúcich vojnových jastrabov zakrývajúcich sa za bezpečnosť Slovenska a pripomínajúcich praktikami komunistických zanietencov smerom na opačnú stranu. Ale opakujem, čo sme si vo voľbách vypražili, tak si to aj spapkajme. Verím, že sa ľudia poučia a v nasledujúcich voľbách už nikdy nebudú voliť proti niekomu, voliť klamárov, podvodníkov, farizejov a nevzdelancov, alebo sa rozhodnúť podľa toho, ako volí ich zadubený okruh známych, ale podľa svojho uváženia a teraz predovšetkým nenechajú prepadnúť referendum!

Pavel Jacz

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Otvorený list budúcemu šéfovi SaS Gröhlingovi.

07.03.2024

Dobrý deň pán poslanec, mám o Vás už dlhšie svoju mienku, ale nemyslel som si, že v rámci vašej šialenej ideológie dokážete byť pomstychtivá argumentačne tvrdá guma. To, čo ste v nedeľu predviedli ohľadom Ukrajiny v televízii TA 3 v relácii V Politike ma presvedčilo, že Vám absolútne chýbajú dva základné pohľady. Prvý je späť a druhý dopredu. Na ten druhý sa [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.