Založ si blog

Plug in diktátohybridná vládna koalícia má na rukách prvý „krvavý“ prípad Lučanského. Koľko ich bude ešte nasledovať?

Včerajšie vystúpenie nového Generálneho prokurátora Žilinku privádzali divákov k úsmevu, ako obhajoval neobhájitelné. Žiaľ, nenašiel sa ani jeden novinár, aby sa opýtal na konkrétnosti. Toľko servility, ako na včerajšom po prokurátorsky „briefingu“ teda po slovensky tlačovej besede si nepamätám od novinárov ani za čias socializmu.  Kde boli Tódová, Daniš, Serebriakov, Bárdy, Nemec  a ďalší??? Sledovali tlačovku pri kávičke?  Pán Žilinka nám povedal, že poveril krajského prokurátora preverením incidentu s Lučanským a novinári mu zverejnenú informáciu spapkali aj s dvadsiatimi navijakmi. Už len to, že spomenul psychológa, ktorý sa staral o generála je nanajvýš čudné. Toho pri normálnom úraze nepotrebujem. Stačí mi ošetrujúci lekár! A pokiaľ mám informácie, prasknutú cievku v oku neoperujú. Na dnešnej tlačovke sa Generálny riaditeľ ZVJS Ivan preriekol a zrazu hovoril o kontrole rany a dozvedeli sme sa, že mal aj stopy na krku.

No po trápnostných obhajovaniach a informáciach Žilinku o niekoľko hodín sám generál Lučanský totálne zosmiešnil novica na generálnom kresle prokuratúry aj s jeho výsledkami vyšetrovania. Na jeho mieste by som okamžite odstúpil z funkcie a premiestňoval sa kanálmi a rovnako by mala tak urobiť aj ministerka Kolíková zodpovedná za dianie vo väzniciach samozrejme s lavínovým efektom. Generálny riaditeľ Zboru väzenskej a justičnej stráže Ivan sa už vzdal funkcie i napriek tomu, ako povedal: “Nikto nepochybil!!!“ a dal tak morálny príklad ministerke. Z toho sa dá usúdiť to talianske „Vyšetrovanie zranenia Lučanského sa zatiaľ skončilo, zabudnite!!.

Vojna policajtov začala už dávnejšie a zatiaľ tí, ktorí sú pri „kormane“, ako sme hovorili volantu i kormidlu počas detstva, majú navrch a postriekali si ruky „krvou“ prvej obete. Verím, že tí, pomstychtiví vyšetrovatelia a prokurátori, členovia vlády i parlamentu, ktorí si mädlili ruky, že majú v sieti ďalšiu veľkú rybu, si teraz budú spytovať svedomie. Ono sa vraví, že „Kto druhému jamu kope, sám do nej spadne“, alebo ešte presnejšie “Život si všetko pamätá a vracia to aj s úrokmi“. Nikomu z týchto spomínaných pomstychtivcov neželám nič zlého, ale život sa nenechá nikým ovládať a určite im to zráta aj s úrokmi. Nie dnešná spravodlivosť, ale život sa pomstí. Pretože za svinstvá sa platí ešte veľkými problémami.

A výčitky a nespavosť by mali mať aj k tejto vládnej koalícii servilno-angažovaní novinári, ktorí spolu, ako keby ich jedna OĽaNOvská mater mala, Lučanského najviac očiernili!

Nie je mi len jedno jasné. Lučanský nemusel pozatvárať mafiánov, kedy mu išlo o život a od ktorých by mohol mať stovky miliónov, ale tu ho obviňujú z nejakých informácii od udavačov-kajúcnikov z 500 tisíc Euro a to v kolúznej väzbe? Zdá sa mi to naozaj absurdné, že jeden z najväčších úplatných sudcov bezcharakterný udavač Sklenka nie je stále obvinený a ďalší udavač bez chrbtice Makó spolu s ním behá po slobode!!!.

Verím, že sa vytešovali aj naši najvyšší ústavní činitelia Matovič a Kollár (na ktorých určite Lučanský čosi vedel a tiež nechcel povedať). Ale oni čakali informácie o SMERoHLASových politikoch. Určite rovnako vedel a nič nepovedal. Generál Lučanský má svoju hrdosť na rozdiel od tých, čo mu zacvakli obruče na ruky a po správach o mozgovej smrti mu pravdepodobne aj zostane na trvalo. Odumreté mozgové bunky ešte nikto, nikdy a nikde neoživil. Jedinou výnimkou je strata prísunu kyslíka do mozgu v ľadovej vode , kedy bunky vydržia v podchladenom stave vyše 7 minút bez kyslíku. Priškrteného ho našli po deviatich minútach a začali oživovať možno po spamätaní sa a uvoľnení smrteľného objatia teplákovej bundy o ďalšie dve. Bude to tretí generál v histórii, Slovenska a Československa, ktorý prišiel o seba samého vďaka tentoraz nie ŠTB, ale NAKA, prokuratúre a justičným orgánom.

Osobne si myslím, že ak sám spáchal samovraždu, tak chcel takto ochrániť svoju rodinu od násilia a perzekúcií, ktorými sa mohla jedna či druhá strana vyhrážať. Na takéto rozhodnutie stačí niekoľko nedokázateľných výhražných symbolov v jedle, alebo ústnych odkazov od ľudí, ktorí s ním prichádzajú do styku. Nepredpokladám totiž, že policajt, ktorý prešiel psychotestami si len tak siahne na život, ak sa obesil naozaj sám (nechce sa mi tomu veriť). Siahol si na život, ktorý neraz riskoval, za čo mu patrí najvyšší hold. No, museli ho v mainstreame zhovädiť, skriminalizovať a urobiť z neho najväčšieho úplatkára na svete. Včera som si prečítal diskusie na portáloch aktuality.sk a cas.sk a žasol som nad idiotizmom a primitivizmom niektorých anonymných diskutujúcich. Predpokladám, že to sú členovia tvrdého jadra fanúšikovskej šlachty VPKK (rozumej Vládneho pomstychtivého kopancového klubu) OĽaNO.

Lučanského blížiaci sa koniec je hanbou tejto plug in diktátohybridnej vládnej diletantsko-gaunerskej koalície, ktorá nás privádza čím ďalej do strachu, do diktatúry a teda k porobe. A tak si môžeme zanôtiť. S OĽaNO a jeho tromi satelitmi na večné časy ale už nikdy viac!

Pavel Jacz

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Otvorený list budúcemu šéfovi SaS Gröhlingovi.

07.03.2024

Dobrý deň pán poslanec, mám o Vás už dlhšie svoju mienku, ale nemyslel som si, že v rámci vašej šialenej ideológie dokážete byť pomstychtivá argumentačne tvrdá guma. To, čo ste v nedeľu predviedli ohľadom Ukrajiny v televízii TA 3 v relácii V Politike ma presvedčilo, že Vám absolútne chýbajú dva základné pohľady. Prvý je späť a druhý dopredu. Na ten druhý sa [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.