Založ si blog

Vyhlasujem súťaž na všetky prepísané Bašternákove majetky!

Na úvod vtip, z ktorého sa budem odvíjať.
Viete, aký je rozdiel medzi sliepkou a Slovákom?
Žiadny!
Sliepka znáša vajcia a Slovák všetko.

Áno. Slováci znesú všetko. Znesú bezbrehé zvyšovanie cien, svojvôľu úradov, podvody, zlodejinu, krivkajúcu spravodlivosť, despotizmus šéfov, nízke platy a dôchodky atď. A rovnako aj posledné tri rozsudky súdov, ktoré nás vraj upokojili!.
V tom prvom dostal verejný činiteľ viceprimátor Čuňo za úplatok 600 000 € podmienečne 8 mesiacov väzenia a pokutu 10 000 €, v druhom dvaja exministri vraj vysoké tresty za machinácie pri verejnom obstarávaní Janušek 11 rokov väzenia a Štefanov 9 rokov a obaja po 30-tisíc € pokuty. a v tom treťom občan podnikateľ Bašternák za skoro 2 -miliónový daňový podvod 5 rokov väzenia a trest prepadnutie majetku a to iba jedného luxusného bytu, v ktorom stále škandalózne býva expremiér Fico. Celý ostatný majetok prezieravo prepísal Bašternák na svoju manželku.
Už včera sme si vypočuli, že konečne prišla na Slovensko spravodlivosť (aj v súvislosti s obvinením Kočnera). A ja sa pýtam poslancov SaS a OľaNO naozaj je to spravodlivosť, ktorú si tak pochvaľovali?. Naozaj si títo traja hriešnici zaslúžia tak minimálne tresty? A takých ako sú Čuňo, Janušek, Štefanov a Bašternák behá po Slovensku neúrekom. Žiaľ, mravenčiu prácu vyšetrovateľov mnoho krát dehonestujú sudcovia minimálnymi trestami. Hodne tomu pomohli naše trestné zákony so skromnými trestami pre mnohé trestné činy schválené našimi poslancami a práve tí naši poslanci, ktorí vykrikujú o každom takomto prípade litánie sa vôbec nezamýšľajú nad tým, ako upraviť naše zákony, aby nebolo možné o takýchto minitrestoch vôbec uvažovať.
Ak ide o politiku, podnikanie, armádu, či banky, tak sa naší politici stále odvolávajú na nášho „nového zamlákového veľkého brata“, ale pokiaľ ide o tresty, tak zalezú do svojich nôr. Prečo asi? Aby aj oni, ak náhodou skĺznu a zle rozhodnú a popritom ich odhalia, aby v kobke neposedeli dlho a samozrejme, ak budú dobre predvídať, tak tá polovica z trestu v nejakej kobke predsa stojí za nejaké tie stovky miliónov s luxusným životom, ktoré si potom užijú ako vážení občania do konca života!.
V prípade Bašternáka je zarážajúce, že prokurátor v úvode odmietol zaistiť majetok daňového podvodníka takého veľkého rangu z preventívnych dôvodov, vraj nebolo prečo? A tak sa stalo to, čo by urobil každý uvažujúci človek. Jednoducho prídem k notárovi a všetok svoj majetok až na byt, v ktorom býva ex predseda vlády (to asi z pomsty, že sa ho nezastal) prepíšem na rodinného príslušníka, v tomto prípade na manželku. A tak sa budeme len pozerať, ako si bude Bašternák naďalej po vyjdení spoza mreží užívať naďalej pôvodom svoju luxusnú vilu a prevážať sa na pôvodom svojom super aute Buggati, ak…..
Ako tomu zabrániť. S takými peniazmi a majetkom zostane slamená vdova Bašternáka (určite krásna, lebo peniaze krásu priťahujú) sama a nezaopatrená manželom. A tak páni playboyi – špekulanti nastúpte na súťaž a snažte sa dobiť srdce tejto predpokladám krásnej dámy. Opantajte ju, ukážte jej, že ste lepší chlap, ako jej manžel a doveďte ju k rozvodu a následne na svadobný obrad. Odstrihnete tak touto obetou Bašternáka od všetkých financií, pokým sa vráti z väzenia a potom to bude adekvátny trest pre daňového zločinca. Po pobyte v cele zostane bez peňazí a ubytujú ho v ubytovni pre bezdomovcov. A bude začínať od piky. To bude ten pravý orechový trest.
Štát je vždy ťažkopádnejší, ako súkromníci. Tak teda bonviváni, pustite sa do zábavného dobrodružstva. Ak nie natrvalo, aspoň na čas si užijete luxusu.
Samozrejme, ….ak už Bašternák aj s rodinou nie je v Belize, alebo v inej nedosiahnuteľnej krajine pre našu justíciu, lebo jeho advokátovi Filipovi, že je vraj v Bratislave neverím (budem prekvapený, ak vravel včera pravdu), keďže tento advokát – dokonalý herec s plechovým výrazom tváre bez mihnutia okom, povie o najväčších zločincoch, že sú nevinní.
Ako je vlastne vôbec možné, páni poslanci, že naše zákony nestanovujú obvinenému byť na vynesení rozsudku!!!!
Aj na záver si môžeme iba vzdychnúť, že podvodom nahonobený obrovský majetok sa dá očistiť jednoduchým podpisom u notára, pretože nadobúdajúci majiteľ je po právnej stránke už čistý ničím nepoškvrnený miliónár či miliardár a nemusí dokazovať jeho pôvod. Tak, ako to bolo dávnejšie pri odsúdenom bratislavskom poslancovi Ďuračkovi, ktorý povedal policajtovi, že mu môže vyfajčiť jeho ctený poslanecký k…., s jeho honosnou vilou na Bôriku, ktorú prepísal na dieťa.
Takéto sú naše trestné pazákony a nielen iba trestné! Tak teda Slováci a najmä nimi volení poslanci NRSR naozaj znesú všetko! A ja sa pýtam dokedy? Navždy páni poslanci?
Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.