Založ si blog

Bude pravdepodobná slovenská „Cicciolina“ v Európskom parlamente?

Strana SaS na sobotňajšej programovej konferencii pochopila, že s Nicholsonovou to v slovenskej politike už nepôjde. A tak to, čo povedala v televízii do očí exministrovi Kaliňákovi, že skončil, ju dobehlo rovnako ako jej minulosť. A tak aj ona bude ešte do volieb kaziť meno SaS na slovenskej politickej scéne. Je teraz na samotnej strane, či ju nechá predvádzaním sa, kydaním a ziapaním na koalíciu naďalej uberať strane preferencie, alebo jej dá internú stopku a stiahne ju aj z funkcie podpredsedníčky NRSR. Podozrenie z toho, že aj na Slovensku máme v parlamente, dokonca vo vrcholnom „manažmente“ bývalú prostitútku je obrovské. A nejaký narýchlo vytiahnutý papier od kanadského Chargé d’affaires, ktorý nie je jasným stanoviskom a vyhrážaním sa v tomto prípade trestným oznámením, čo sa v poslednom čase pre Nicholsonovú stalo bežným folklórom, je asi len nevyhnutná obrana. Fotografia, kde s dvoma prostitútkami bojuje za ich práva, sa dá vysvetliť všelijako. Jej liberalizmom, ale aj jej praxou. A hlásenie polície o vyšetrovaní z najstaršieho remesla, kde síce chýba druhá strana aj s podpismi a pečiatkami, nie je síce jasný dôkaz, ale istý tieň to vrhá. Je to presná analógia toho, ako obvinenia na koalíciu používa sama Lucia Ďurišová Nicholsonová. A ona navyše o takýchto „dôkazoch“ tvrdí, že sú pravé. Odsúdila takto a bez súdu i pravých dôkazov Fica, Kaliňáka, Danka, Gašpara, ale aj ďalších koaličných politikov! A na tlačovke rýchlo vytiahla aj spomínaný protiargument ottawskej polície, kde sa píše, že na prvý pohľad to vyzerá ako falošný doklad, avšak nepotvrdzuje a ani nevyvracia jeho pravosť (viď foto a preklad). A Nicholsonová rod. Kubovičová to však berie ako nevyvrátiteľný fakt. To, či je to podvrh si môže tvrdiť Nicholsonová aj každé ráno, keď sa zobudí a pozerá sa do zrkadla. O zákonnej pravosti môže rozhodnúť iba súd, ale to je, ako sme videli mno ráz je pre ňu bezpredmetné. A tak sa táto jej minulosť bude s ňou spájať veľmi dlho. Preto bude v slovenských očiach stále vyskakovať ako pravdepodobná slovenská „Cicciolina“.
Stanovisko k tomuto problému nezaujal ani predseda SaS, ktorý včera naraz okupoval obe diskusné relácie v Ta3 zo záznamu a naživo aj v STV. Ako však veľmi optimisticky povedal predseda Sulík, chce poraziť vo voľbách Smer, ktorý majú ľudia plné zuby a chce prevziať moc na Slovensku, pretože podľa Sulíka je SaS na to jediná spôsobilá strana!!! A on bude budúci predseda vlády!!! Povedal to s takou argumentáciou a takým pátosom, ako keby ani iná možnosť nebola. Možno sa bude opäť čudovať! Toľko sebavedomej verbálnej inkotinencie som už dávno nepočul z úst politika. No nezabúdajme na to, že aj vo svojej bašte, napriek svojím preferenciám v Bratislave, prišla SaS o primátora. Ale na to Sulík o chvíľu určite zabudne, pretože si dva a pol roka dozadu nepamätá, či sa stretol s expremiérkou Radičovou, ktorú žiadal o vstup do strany SaS. A nepamätá sa na to ani jeho asistentka! Ale na druhej strane si pamätá to, čo chce a čo je pre neho príjemné. Ešteže handlovanie o generálneho prokurátora s Kočnerom je na videu, za ktoré sa stačilo podľa Sulíka iba ospravedlniť, určite by si naň nepamätal. Po zhliadnutí úvodnej časti diskusie s Dankom v STV, kde sa správal, ako neporaziteľný majster sveta, grobian a hulvát a ak by nebol v televízii, tak budeme určite počuť samé vulgarizmy, som začal rozmýšľať o tom, či je Richard Sulík sám hochštapler, ako mnohokrát v úvode otituloval predsedu NRSR Danka, alebo človek, ktorý môže viesť Slovensko ako predseda vlády. Jeho falošno-arogantné dvojtvárne vystupovanie sa mi doslova hnusilo. A verím, že aj jeho dumajúcim voličom, ktorí majú v poriadku „mozgovňu“!
Vráťme sa však k „hviezde“ uplynulých dní. V sobotu na programovej konferencii to s pešiakom strany Nicholsonovou vyriešila SaS veľmi šalamúnsky, odstránila ju z kandidatúry na slovenskej politickej sfére a potisla ju na kandidátku do Európskeho parlamentu. Nuž, pre Slovensko je to z blata do kaluže, ale pre Nicholsonovú oveľa luxusnejší život (na Slovensku je to bežná vec – po „prúseri“ prichádza „vykopnutie“ na lepšie a menej viditeľné, alebo neviditeľné miestečko), strata v dave europoslancov a väčšiu nedotknuteľnosť. Je teraz len na voličoch SaS, či chcú, aby Slovensko reprezentovala v Európe možná slovenská už zmodernizovaná „Cicciolina“. A to v parlamente, kde nás reprezentujú zväčša politickí vyslúžilci a sivá priemernosť a kde pre malosť našej krajiny a tým vyplývajúci počet poslancov, nemôžu nič pokaziť ani vylepšiť!
Nepredpokladám totiž, že poslankyňa Lucia Ďurišová Nicholsonová bude mať v sebe toľko sebareflexie, ako vyžaduje od politických protivníkov, aby sama odišla celkom z politiky, alebo do času, pokým súdy nerozhodnú o verdikte a odpočívala by na svojej zabudnuto-zatajenej chate. Hlavné však ide o to, čo na to povedia voliči. Ale s tým by som si nerobil ťažkú hlavu, keď máme v parlamente aj podvodníkov, mafiánov, prebehlíkov, nevzdelancov a hulvátov.
Prikladám aj internetové adresy fotografie a policajných správ i napriek tomu, že sa z titulu svojej vysokej funkcie Lucia Ďurišová Nicholsonová vyhráža trestnými oznámeniami všetkým, ktorí budú rozširovať tieto veci po internete. Len pre informáciu. Poslankyňa a podpredsedníčka NRSR je verejná osoba, platená z našich daní. Preto musí zniesť aj oveľa väčšiu mieru kritiky a zásahy do súkromia, aj čo sa týka jej povesti a minulosti, ako ktorákoľvek iná súkromná osoba. Pretože ako podpredsedníčka NRSR reprezentuje našu krajinu. A neverím, že nezávislí sudcovia, z hľadiska povesti a súkromia verejnej osoby, na to budú pozerať iným metrom!
Pavel Jacz
Fotografia
https://a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fimgur.com%2Fnufmvaa.jpg&key=5lQbmYyqzVbYuCrvCXX9eg&w=600&h=389
Vyšetrovací doklad o prostitúcii
https://i.postimg.cc/65SpjSTf/583144ea7ac0c9ddba55327213db6e77ae2990ed1eb8a0df123c6c32074eb480.jpg
Vyjadrenie ottavskej polície od kanadského Chargé d’affaires
https://www.hlavnespravy.sk/wp-content/uploads/2018/11/47529.jpg
Preklad:
Stanovisko ottawskej polície, ktoré zverejnil Ľuboš Hrica v Hlavných správach 21.11.2018
Dobrý deň,
Upozorňujeme, že Ottawská policajná služba (so sídlom v Ottawe, Ontáriu, Kanada) nepotvrdzuje / neodmieta vyšetrovanie o menovaných osobách, pokiaľ nie je uložená obžaloba a akékoľvek obvinenie by bolo záležitosťou súdneho záznamu. Môžete sa obrátiť na súd v Ottawe. Môžem vám povedať, že čísla prípadov nie sú správne, pretože sa netýkajú obchodovania s ľuďmi. Obávame sa, že dokument, ktorý ste poskytli, bol sfalšovaný / falšovaný pomocou nášho starého hlavičkového papieru Ottawa Police Service.
Náš rýchly prehľad o tom nám hovorí, že ide o falšovaný dokument.
Ďakujem.
Info,
Ottawská policajná služba

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.