Založ si blog

Bohapustá zábava Slovákov má nové moderné nadávky : Ale ideš ty do SMERu! VySMERujem sa na to!

Spomínate si na čas pred volebnou kampaňou momentálne úradujúceho prezidenta Slovenskej republiky. Všetci sme boli zvedaví na kandidátov. Redaktori najmä z mafiánskeho mediálneho triumvirátu DenníkN, SME a Aktuality.sk, ku ktorým sa pridali aj audiovizuálne média bombardovali najmä úradujúceho premiéra Fica, či bude kandidovať na hlavu štátu. Ten to dlho odkladal. No nakoniec sa SMER rozhodol, že jeho kandidátom bude práve Róbert Fico.

Hneď ako sa rozhodol kandidovať, spustila opozícia svoje turbomozgové nepredvídateľné raketové motory a začali reagovať. Či už to bol Sulík, Galko a spol., Matovič a spol., Figeľ a spol.,  ale i Bugár a Žitňanská (ktorí ešte ani nechyrovali tom, že budú v nasledujúcej vláde práve s, alebo pod Ficom) sa k tejto kandidatúre začali vyjadrovať.

Spomínate, si ako strieľali do prázdna. Nebudem citovať všetkých opozičných politikov, ale skúsim to vtesnať do jednej myšlienky. Slovenská loď sa potápa a Fico sa chce zbaviť zodpovednosti za chod štátu, preto chce utiecť na post prezidenta. Ekonomika je na dne, je tu samá kríza,  Titanic sa potápa, rútime sa na dno oceána a preto sa chce Fico na to pozerať z vrchu ako nezainteresovaný. Je to zbabelec utekajúci z boja! Toto rezonovalo až po predvolebný boj.

Tam však odhodlaním nabití opozičníci prezbrojili, i keď aj vyššie spomínaná téma bola už len podtémou. Zopakovali presne rovnaké argumenty, ako dostali na prezidentskú stoličku exčlena ÚVKSS Rudolfa Schusterom. V tej chvíli som mal pocit, že ak by tam bol aj vnuk Hitlera, Mussoliniho či Salotha Sar, ktorého poznáme pod menom Pol Pot, tak by sedel na prezidentskej stoličke Slovenskej republiky. Len aby sa prezidentom nestal Mečiar! To isté sa stalo aj v poslednej voľbe prezidenta. Opozícia vystupňovala svoj záverečný nápor a aj v tomto prípade vyhralo vraj menšie zlo. A tak máme na tróne tú kisku (rozumní si to z literárnej ruštiny preložia) daňového podvodníka, človeka, ktorý cez svoje pôžičkové vysokoúrokové firmy ožobračil tisícky rodín a čo je najdôležitejšie máme na čele štátu nepolitika, ktorého musia diaľkovo ovládať. Aj preto je to prezident bez vlastného názoru s množstvom politických kiksov, bratajúci sa bez konzultácie s ministrom zahraničných vecí s fašistami, rebelmi i sivými eminenciami, len aby robil napriek snahám Ficovej vlády.

Zatiaľ, čo v predvolebnom boji opozičné sily chceli, aby si Fico zlízol krach Slovenska, teraz ho zrazu vyhnali. Prečo zrazu nevládnuť úspešnej krajine? Videli, že republika napreduje, ekonomika sa radí medzi najlepšie v Európe, nezamestnanosť rekordne klesla, začíname mať nedostatok pracovníkov, zvýšili sa minimálne mzdy, ktoré aj napriek Ficovmu odchodu porastú , aj proti Ficovi protestujúci študenti majú grátis vlaky, ale prevaľujú sa aj kauzy. Za vraždu dvoch ľudí i za svinstvá vo východoslovenskom poľnohospodárstve, kam priradili aj SNS, môže Fico, Kaliňák, Gašpara vlastne celý SMER. Veď vlastne zabudol som to dnešné módne, aby som bol innnn a cooool, SMER môže za všetko, aj za to, že sa mi vybila batéria na aute, aj za to, že sme mali poruchu na elektrickej sieti, aj za to, že som v supermarkete kúpil zapáchajúce druhý raz prebalené mäso, aj za to, že úplatky u nás berie 60% ľudí a 80% ich dáva, aj za to, že momentálne dýchame saharský piesok a máme špinavé autá (ich umytie by predsa mal zaplatiť SMER z vlastnej kasy). Takže prestávajú platiť nadávky do ri…., do pi…, do kelu, se… na to, je…. na to. Ak chcete byť innn a coool tak začnite používať modernejšie výrazy: do SMERU, vySMERujem sa na to. Je to veľmi dôležite pre uchádzačov do zamestnania. Viac sa im otvoria dvere. Takto vyjadrujúci sa zamestnanci postúpia na vyššie funkcie. Čo na tom, že tápu v danom odbore. Veď ich príkladom je náš politicky nevzdelaný prezident. Zdá sa Vám to, ako galimatiáš. Mne nie. Veď všetkých a teda aj nás k tomu nabádal v jednom cenzurovanom rozhovore Georg Söross takto:

Musím povedať, že subverzia (podrývanie, rozvracanie zvnútra) je veľká zábava. Najväčším umením boja, je vôbec nebojovať, ale subverzovať všetko hodnotné, všetko čo má cenu v nepriateľskej krajine. Zničiť morálne hodnoty, náboženstvo, úctu k autoritám a predstaviteľom, kultúrne tradície, všetko… Postaviť bielych proti čiernym, starých proti mladým, názor proti názoru, presvedčenie proti presvedčeniu, bohatých proti chudobným. Všetko čo rozdeľuje ľudí a ničí morálne hodnoty národa je to správne. Potom je taká krajina moja. Keď je všetko rozvrátené, zem je dezorientovaná a zmätená, demoralizovaná a destabilizovaná, nastane tá vytúžená kríza. Je to kultúrny marxizmus všeobecne známy ako politická korektnosť.“

A ja musím povedať, že Slováci sa tiež radi zabávajú a to aj na sprostostiach, ktoré im servírujú dve súkromné televízie. Tak prečo zábavu nepretaviť aj do normálneho života. Čo na tom, že je absurdná, hlúpa, či roztopašná, hlavne, že sa vySMERujem na to!, že do SMERu!

Pavel Jacz

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.