Založ si blog

Ako zvážiť absurdity a klamstvá, ktoré ovládli volebných lídrov „demokratickej“ opozície? ? ? Čaká nás volebná dilema!

V predvolebných debatách sa dozvieme všeličo. Politici v snahe prikloniť si na svoju stranu voličov sa im podliezajú, klamú, fantazírujú a nevedia vyargumentovať svoje fikcie. Včera sme sa dozvedeli z úst Trubana, že 800 miliónov za rodinné prídavky je grécka cesta do pekla, ale na druhej strane jeho navrhované opatrenia budú stáť dve miliardy Euro. Miliardu z rozpočtu a lepšieho výberu daní (to už zabezpečila elektronickými pokladňami koalícia) a druhú miliardu si požičiame. Úžasná logika! Jeho opakované obviňovania zlodeji zo SMERu sú už verklík. Snaží sa o tom presvedčiť voličov, že je to pravda. Slovo zlodeji používa kolektívne na celý SMER a SNS. Pred študentmi opisoval užívanie drogy, ako účinný postup v podnikaní a komentoval to ako konšpiráciu a zostrihané video. Nuž, Miško nám blicoval na hodinách logiky. Ale neblicoval na rokovaniach gangsterských bánd v bratislavských kaviarničkách, odkiaľ pochytil prízvuk a rétoriku, kde sa učili asi všetkému. Napríklad prekážajúcim  takticky „podrážať“ nohy a možno im dať aj po papuli. A to dokumentujú to ním organizované protimítingy plné vulgarizmov.

V roku 2007 na portáli blackhole.sk pod pseudonymom „bhole“ Truban napísal v diskusii: „Nebudem sa dlho rozpisovať, dnes ma čaká ešte predať päť gramov bieleho.“ Truban na to reagoval tým, že túto stránku v minulosti spoluzakladal. Ani piatak by nasledujúcu výhovorku nepovedal: „Toto bol určite nejaký vtip. Ako som povedal, ja som nikdy žiadne drogy nepredával a ani som nepestoval,“. A tak teraz napíšem. Šéf strany PS je podnikateľský špekulant, obyčajný, nevzdelanec, praobyčajný luhár a vulgárny element, ktorý ešte nedávno chcel byť premiérom krajiny. Ospravedlňujem sa za tie prívlastky, ale to je určite iba nejaký vtip, ja si to vôbec nemyslím. Presne podľa Trubanovej teórie som si priznal chybu a tak je to v poriadku. Ale či je to pravda podľa toho, ako ho poznajú osobne a z medií posúdia všetci, čo to čítajú  Aj jeho vyjadrenia smerom k užívaniu drog, ktoré dva týždne zatĺkal, má svoje čaro! A to, čo v nedeľu v STV povedal a zopakoval to aj v TA3 a v Markíze, že je hrdý na Beblavého a spol. akým spôsobom zablokovali parlament musí každého utvrdiť, že u Trubana demokracia nebude. Tiež v školechýbal, keď preberali politické systémy.

A sme pri Trubanovom prílepku s výtlakom 1-1,5 percentným Beblavým, na ktorého môže strana PS doplatiť, ale je jedným z najhubatejších „demokratov“, ktorý sa neštíti so svojimi spoludiktátormi zavesiť na štátny znak v parlamente aj ponožku. Nie je to náhodou hanobenie štátneho symbolu? O zablokovaní parlamentu ani nevravím. Jeho reči o slušnosti sú absurdným klamstvom v ústach tohto politika. Najradšej by tu zaviedol päťdesiate roky a každého, čo sa len pozrel na Kočnera, by najradšej videl za mrežami. Ak by sme žili v horkokrvnej krajine, za zníženie invalidných príplatkov by sa aj s Kaníkom dnes premávali po chodníkoch na vozíkoch! No Beblavého isté reči o prevzatí moci sú možno len nejaké jeho brblaviny. Sám seba presviedča o niečom, čo je v rukách voličov. Po sobote sa dozvieme, či neštekal ako malý mopslík na dogu. Spoločné extrémistické heslo Poďme do nich! V tomto prípade určite neplatí pre trénera futbalistov, povzbudzujúcich svojich hráčov. Primitívne stvorenia môžu zdvihnúť Trubanovu zahodenú bejzbalovú pálku zo zeme a môžu to tu dostať do varu tak, ako to bolo pri vzostupe Hitlera v Nemecku..

Kollár sa zase vyfarbil a to na obe strany. Najskôr vydieral dvoma podmienkami a potom chcel prispieť so zablokovaním schôdze, , no nevyšlo to a tak si poupratoval v mozgu a zvíťazil podnikateľský inštinkt. Jasne povedal, že podporí túto volebnú korupciu SMERu. A keďže on vždy hovorí pravdu a nemá problém priznať, s kým sa stretol a koho poznal, tak mu len pripomeniem, ako povedal, že so Stienhübelom nikdy nepodnikal. A čo jeho firmy so Steinhübelom PRESSBURG Invest spol. s.r.o. a Apex spoločnosť s ručením obmedzeným, kde okrem Stienhübela figuroval aj ďalší zavraždený mafiánsky gauner Deák. Treba však uznať, že v predstihu splnil bod svojho programu o dôchodkoch a nestalo sa tak pri prídavkoch na deti, lebo i napriek 88 poslancom v sále sa zaprezentovalo iba 68 aj na druhý pokus a parlament hlasovaním schôdzu ukončil a prídavky na deti  presunuli na ďalšie volebné obdobie. Kollárove posledné rozumné argumenty a vzoprenie sa liberálom si zaslúžia ocenenie a to mu môže vo voľbách vyrobiť na úkor Kiskovcov, Sulíkovcov, Ficovcov, Hlinovcov a TrubačoBrblavcov aj dvojciferné číslo.

Matovič v plamennom prejave k 13-tym dôchodkom v parlamente spomenul aj toto: Vtedy som v politike nebol, ale politiku som sledoval, bolo to v roku 2006. Na Kočnerovo stretnutie povedal: „ Ja som vtedy nevedel, kto je Kočner. Registroval som ho iba ako kandidáta na primátora Bratislavy.“ Nejako mi to nejde do hlavy. Ak sledoval politiku, tak musel čítať tlač, internet, počúvať rádiá a sledovať televíziu. Ale mnoho ráz omieľaný škandál s mafiánskym zoznamom a spomínanie meno Kočner zrazu nezachytil. Nuž, Igorko sa priznal, že nám pri sledovaní politiky blicoval. O jeho klamstve so zrazu nájdeným odloženým účtovníctvom na povale a o ponúknutých 20 miliónoch za pád vlády vieme všetci. No pre objektivitu treba uznať, že v posledných volebných debatách s vidinou premiérskeho kresla utlmil prskajúco-urážajúcu rétoriku.

Samostatne „úžasná“ kapitola je Kiska. Zatiaľ obvinený iba v daňových kauzách. Človek, ktorý by sa mal zdekovať z politiky, s plechovým ksichtom obviňuje aj po troch zverejnených a nezostrihaných videách, ktoré jasne zdokumentovali jeho spojenie s pozemkovou mafiou v Poprade, SMER je zodpovedný za to, že Kiska si dojednáva prepisovanie dátumov na zmluvách i vybavenie 2000 Euro od bieleho koňa, ktoré mu ich má podhodiť, čo sa nakoniec ako tvrdí, nekonalo. Jeho klamstvá na verejnosti nemajú páru. Ako som už spomenul v jednom z predchádzajúcich článkov na blogoch Pravdy, Kiska je najväčšie zlo a pridám ešte aj prívlastok nebezpečenstvo pre slovenskú politiku. Určite by bol najradšej, ak by jeho slovenskú ochranku vymenila americká špeciálna jednotka. A za to im ochotne poskytne slovenské letiská. Zaujímavé, že sa nevyjadruje k podstate veci, ktoré sa dostanú na povrch. A jeho absurdita spočíva v stálom obviňovaní Fica a najnovšie je zrazu jeho spoločník podvodníkom. Podvodníka, ktorého prijal v prezidentskom paláci. Zaujímavý obrat o 180 stupňov, len aby si zachoval dekórum. No to sa zmenilo na „demaskotórium“. Neraz sme z jeho úst počuli, že sme mafiánsky štát a včera, že sme kedysi boli tiger Európy a dnes sme iba mačiatkom. Asi zabudol na to, čo povedal na úvod relácie, že sme veľmi úspešná krajina. Tak kde je pravda? Je taká, ako to Kiskovi vyhovuje k danej téme? Aj jeho veta: „Pravidlá a zákony musia platiť pre všetkých rovnako“ je platná pre všetkých, okrem neho.

Aj Bugár sa vyfarbil a je otázne, či sa dostane do parlamentu. Tentoraz to s dôchodkami z programového vyhlásenia poriadne prepískol. Rázne stál na strane „demokratickej“ opozície. Je zaujímavé, ako sa zachraňuje. Viem, že je zodpovedný politik a určite by z vlády neodišiel, ak by Fico zostal premiérom. Za to by mu to nestálo a nepomohol by si tým. Na to je veľmi prešibaný politik s dômyselným know how.

Rodený Lipták vyrastajúci na Orave sa snaží hnutie vytiahnuť nad 5 percent. Som dosť skeptický, či sa mu to svojimi nezrozumiteľnými výstupmi  a neovládaní mnohých základných vedomostí politika podarí. Aj Hlina po porade s Trubanom a Beblavým v Horskom parku najskôr povedal, že o podmienke registrovaných partnerstiev budú rokovať v hnutí a o chvíľu zmenil postoj. Vraj hnutie vystúpi z takej vlády, ak to bude na programe. Čo si však myslieť o tom, že ako ortodoxný veriaci, nevie desatoro prikázaní! Kde môžeme hľadať pravdu? Možno sa niekto nájde, kto pozná jeho svetonázor a prezradí nám ho a dozvieme sa, prečo je na čele hnutia.

Liberál Sulík nám mnoho krát nehovoril pravdu. Spomeniem jeho preslávené „mafiánske“ raňajky a nie len jedny. Ale zrazu, aby sa vyvinil, okrem ospravedlnenia, tvrdí, že sa stal obeťou Kočnera, rovnako ako Matovič. A všetko je zrazu v „súlade“ s kostolným poriadkom!!! No podľa tejto SulíkovoMatovičovej zásady sa jeho obeťami stali všetci, ktorí s ním prišli do styku a od neho brali „geršle“ . Aj Trnka, aj Jankovská, aj sudcovia, prokurátori, úradníci a vlastne všetci sme jeho „obeťami“!!! Ako by som len tento argument pomenoval. Ako dumám, tak dumám a k tomu ešte kombinujem, nič iné ako slovné spojenie spojenie špekulatívne klamstvo mi neprichádza na rozum.

Spomínaní šéfovia politických subjektov sú absolútne presvedčení, že vyhrajú voľby a zostavia vládu. Vraví sa, že lož má krátke nohy. Spomínané vyjadrenia a klamstvá som nevidel sám a premýšľajúci ľudia sa aj vyjadria. Neviem, či budú chcieť, aby im klamári a daňový kriminálnik, viedli republiku. Vydržíme ešte tri dni a budeme si pochvaľovať, alebo nadávať. Len aby títo šéfovia neboli prekvapení z volebných výsledkov. Od polnoci si 48 hodín pomlčíme, potom odvolíme a nedeľu budeme múdrejší ako králi vždy po boji.

Pavel Jacz

P.S. Len dve veci z predvolebných debát mrzí nielen mňa.

1. V priamom dueli sa nestretli Harabin a Kiska. Jednoducho smola, to by bola kovbojka.

2. Počuli sme viac okydávania hnojom, kto s kým a proti komu a vyhrážok na súperov a nie riešenia. V debatách politici riešili formu a nie obsahovú stránku, ako riešiť veci.

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.