Založ si blog

Kabaret v parlamente opäť pokračoval – Pellegriniho spratok, najväčší zločinci, koniec štátnosti, Kiska v piatok bez práce.

Doslova „KATASTROFA sa zniesla na Slovensko. „Od zajtra nebudeme mať Ústavný súd, pardon NadÚstavný ( veď si upravuje ústavu, ktorou sa má riadiť po svojom!). Určite sa preto zastaví výroba v automobilkách, v pekárňach, v mäsokombinátoch (ešteže nás zaplaví poľské hovädzie), nebudú fungovať elektrárne, takže ľudia budú umierať, pretože Nemocnice zatvoria, budeme aj hladovať, obchody zatvoria pre technické problémy a nebudeme môcť ani pochovávať, kopáči nebudú kopať hroby a teda nevyrobíme nič a nezarobíme ani cent!!!“ Tak toto by nás malo čakať od soboty.

Poslanci nás opäť nesklamali. My všetci ostatní môžeme mať zadosťučinenie, že im padli rezervácie na Valentína v LGBT reštauráciách (Poliačik) a aj vďaka enorme zvýšeným platom si nemohli vychutnať prvé slovenské zlato v podaní fantastickej Peti Vlhovej , nie však iba famóznej, čo znamená vynikajúcej, Peťa zajazdila viac ako vynikajúco – fantasticky! Tak im treba, keď sa nevedia dohodnúť na 18-tich menách budúcich ústavných sudcov!

Keď som sledoval ich vyhlásenia,“ dobre šem še pabaviu“. Kabaret mal najvyššiu kvalitu. Spozoroval som bedákanie, smiech, zúrivosť, egoizmus, nenávisť, hlúposti, nadávky, smerované útoky, beznádej, sarkazmus, i doslova tragédiu a čo ja viem, čo ešte. No jednoducho všetko, čo patrí do nášho zábavného politikoshowbiznisu – až na lásku a slzy. Tie mi tam teda naozaj chýbala! Už aj ekonomika štátu to predpokladala, začala pomalšie rásť! Ale všetkému je predsa na vine Nemecko, kde začala stagnovať.

Hlavnú úlohu zohrala koalícia prázdny hlasovaním a  opozícia umeleckými prejavmi. Nesklamal ma na tlačovke ani Matovič vyhlásením , že si má Pellegrini urobiť poriadok so „spratkom“ Ficom. Kde sa to len berie v tej „múdrej“ trnavskej hlavičke? No ten „spratok“ zase zaperlil na novinárov, že sú najväčší zločinci, ktorí napáchali najväčšie škody na Slovensku. A aj rázny Budaj bol tak herecky premotivovaný, že si stále dookola húdol svoje a nedokázal odpovedať na sofistikovanú otázku redaktora Bielika ani na druhý raz.

Nuž, našich poslancov netrápia dlhé dodacie lehoty Ústavného súdu, kde niekedy nevedia ani rok či dva rozhodnúť o nejakom protiústavnom lapsuse, pretože im to ústava nepredpisuje. Ale trápi ich to, že nebude funkčný jeden, dva mesiace. Som rád, že v zložení, v ktorom si upravili nariadené predpisy v našej  ústave schválené ústavnou väčšinou v parlamente, ako protiústavné, už nebude tento sudokratický orgán fungovať! Tým konštatoval, že poslanci v našom parlamente sú de facto protiústavní!!! A tak teda nemáme oficiálny politický kabaret, takže ho nemôžeme brať vážne, ale komedianti sú to famózni, ale v tom opačnom neslávnom zmysle.

Preto mi vychádza z toho, že naši poprední politickí komedianti sa na komediantov iba hrajú a všetko je iba „na oko“. Ale to naoko bude mať dôsledky dnes aj pre hlavu štátu. Bude musieť o 14.00 cvakať hodiny v neďalekom Poprade, pretože bez práce, na ktorú sa mohol vyhovoriť, nebude mať argumenty na neskorší príchod. Ako povedala včera „inteligentná“ Remišová, je tu totálny chaos. Vzhľadom na vyššie napísané s ňou plne súhlasím. Prosím nevyjdite dnes ani z domu ak musíte v Bratislave, tak určite nie s autom, aby ste nezväčšovali chaos na obrovské chaosisko! Ešteže ma Kondrót upokojil, že veď sa nič nedeje, keď nebude Ústavný súd fungovať týždeň či dva. A tak som Lexaurin a Diazepan naďalej nechal hniť v lekárničke.

Škoda, že tento superkabaret nevydržalo srdce pána Kusého (česť jeho pamiatke) a len tak tak, že Schusterovmu pomohli operatéri, ktorý po včerajšej zaručenej „novine“ v Novinách TV JOJ – propagácie jeho memoárnej knihy, už musel pod skalpely kardiochirurgov.

Pavel Jacz

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.