Založ si blog

Hlavní sudcovia či súditelia Slovenska Galko, Grendel a Beblavý rozhodli! Vietnamská polievka im nechutí!

Je až neuveriteľné, ako matematik-fyzik Ľubomír Galko, novinár Gábor Grendel a ekonomický docent Miroslav Beblavý ovládajú právo i zákony a tak dokážu správne a teda aj právne predvídať a rovno vďaka intuíciam rozhodnúť aj poslať do väzby a odsúdiť svojho oveľa, oveľa silnejšieho protivníka, ktorý mal v posledných voľbách skoro 3,5 krát viac hlasov, ako všetci traja najvyšší slovenskí súditelia spolu. Samozrejme, že preferencie sa menia (no ani včerajšie z 10. augusta veľkú zmenu neukázali) a nové voľby ukážu, ako dokázali exministra Kaliňáka vo verejnosti očierniť počas volebného štvorročného obdobia.

Z vyjadrení zodpovedných šéfov vytvorila svätá trojica fabuláciu bez motívu. Najviac skúseností má však exminister obrany, ktorý odpočúval slovenských novinárov a určite aj teraz spolubojovníka Grendela. Ale šéf tajnostkárskeho výboru Gáborko o tom ešte asi nevie.

Trojica „Slovenských najvyšších sudcov“ však neovláda základnú teóriu vyšetrovania trestného činu. Najpodstatnejším faktom je hľadanie motívu. Ten pri vyšetrovaní odhalí zločincov. Bez neho ťažko určiť páchateľa. Doteraz som z ich úst nič také nepočul, ale o vine a o páchateľovi rozhodli jednohlasne a rezolútne.

Veď nikto o tom nič nevedel a nevie. Ani vnútro, ani SIS ( Ak by tajnú službu viedol nimi nenávidený Kaliňák, určite by mu neuverili ako dvoj-tajno-názorovému Šafárikovi!), ani kontra rozviedka, či rozviedka (Niet sa ani čo čudovať. Veď za 25 rokov sa niektoré tajné spravodajské kontakty ani nedajú obnoviť!), iba trojica GGB a Tódová vedia všetko!

A tak rozmýšľam nad mnohými motívmi exministra Kaliňáka pomôcť uniesť vietnamského skorumpovaného politika a podnikateľa slovenským vládnym špeciálom. Zločinca podľa nemeckých vyšetrovacích indícií nútene posadili do českého auta v Berlíne a doviezli ho do Bratislavy. Podľa tohto, teda mala najväčšiu úlohu v únose česká tajná služba. A my sme ho len naložili do lietadla. To, že Vietnamec zmizol Nemcom spod nosa je podľa našich súditeľov ten najhorší a najohavnejší trestný čin Slovenska a nie Nemecka a Česka. Súdim to podľa niekoľko týždňového množstva interesu slovenských médii a opozície, na rozdiel od spomínaných krajín, kde je to v mediach obyčajná vedľajšia téma (Aj napriek tomu, že si Rath už nakúpil tepláky, zubnú kefku, uterák a čalúnený sedák na dlhoročnú tvrdú stoličku.). Veď načo by, ako to vieme iba my, vychvaľovali šikovné tajné služby Vietnamu. 

Poďme teda k motívom. Možno Kaliňákovi sľúbili polovicu Hanoja, alebo ryžové plantáže, aby umožnil uniesť zločinca k zaslúženému trestu (To by bolo však za takúto minislužbičku pre politicky opačne orientovanú krajinu veľmi okaté!). Len mi to nejako nehrá, pretože opozícia už dlho tvrdí, že exminister vnútra koná stále protiprávne a aj preto, že sa škaredo pozrie, potí sa z nervozity pred novinármi, a možno aj chodí a zablúdil omylom na detektor lži mu treba sťať vlasatú a bradatú hlavu za každú cenu. Tak teda, prečo by napomáhal spravodlivosti? To je určite vylúčené, veď podľa opozície je Kalino zločinec. A zločinci, pokiaľ ešte nesedia v chládku, majú k spravodlivosti, k pravde a k priznaniu negatívny vzťah! Takže toto absolútne vylučujem.

Avšak prišiel som na niečo, čo majú zločinci aj prokurátori, policajti a sudcovia spoločné. A teda aj exminister Kaliňák. A to je gurmánstvo! To zmáha aj mňa. Veď už poznáme poučku, že ak žena nenavarí…… Najradšej si v čínskych a vietnamských reštauráciách v Bratislave pochutím na Vietnamskej polievke. Najlepšie s hovädzím mäsom. A toto je pravdepodobne hlavný motív únosu zločinca. Vietnamská tajná služba pravdepodobne zabezpečila exministrovi Kaliňákovi doživotné a určite čerstvé donášky domov výbornej Vietnamskej polievky a to aj pre celú rozvetvenú rodinu! Len stále neviem definovať, či má dnes už iba poslanec Kaliňák Vietnamskú polievku radšej s kuracím alebo hovädzím mäsom. Ale Gáborko to určite vie! Ak stretnem našich najvyšších slovenských súditeľov v skratke GGB, určite sa ich na to opýtam aj napriek tomu, že im je jedno z hľadiska necitlivých chuťových buniek na jazyku , čo papkajú, len aby to bolo v tomto prípade to pravé mexické teda super pikantné!

Pavel Jacz

INZERÁT: Zháňam pre Lojzka Hlinu 10 oviec a 10 krásnych žien. Zn. Využitie času.

20.04.2024

Keď sa človek nudí, tak zväčša niečo nové vymyslí. Géniovia objavia nový vedecký jav či súvislosť a hlupáci sprosté chujády. Predpokladá to však aj používanie nejakej narkománie, ktorú študentom odporúčal podpredseda Progresívneho Slovenska Truban. Vtedy nám mozog podľa Trubana pracuje nad mieru normálneho rozmýšľania a dokáže výnimočné veci. A tak sa [...]

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.