Založ si blog

Máme nového NADústavného samozvaného šéfa Slovenska!

Možno mám medzery v informáciách, ale ešte som nepočul, že si niekto v demokratickej krajine piskne a na koberček mu nabehnú traja najvyšší ústavní činitelia. A tak sa náš Generálny prokurátor sám pasoval za nadprezidenta, nadpremiéra a nadpredsedu zákonodárcov. A na stretnutí sa ani dlho nezdržal, iba 12 minút, „rozdal úlohy“ a svojich podriadených opustil a šiel sa so svojimi diktátmi pochváliť pred novinárov ( Čo asi na nich všetko vie, keď ho poslúchajú na slovo?).

A to len pre jeden článok „super“ novinárky, ktorej neverím ani to, v čo verí Bohouš, aj keď to nevidel vo filme Dedičství aneb…… Už informácia o tom, že pašovaného zločinca naložili do nášho lietadla dobitého, je pre mňa zavádzajúca! Ak je niekto dobitý, predpokladám, že to je vidieť iba na tvári, pretože modriny na tele zakrýva oblečenie, tak sa mu tvár vráti do pôvodného stavu po siedmych až desiatich dňoch. No ale Vietnamci sú veľmi šikovný národ. Dokážu dobitú tvár „zregenerovať“ počas letu a práve v slovenskom lietadle tak, aby zločinec vyzeral ako po mesačnej dovolenke na Bali. Dokumentujú to aj fotografie v sprievode policajtov ,jeden dva dni po prílete a tretí deň už stál pred súdom. A celkom nepoškvrnený.

Aj my máme svojich „zločincov“ ako dnes už podľa súdov nevinného Lexu, ďalej Mišenku, Mela, Okoličányho a ďalších a to sme ich videli hneď po prílete domov. Ale doviezli sme ich tižž nedobitých za nákladné peniaze nás všetkých k nám domov, aby im naše „spravodlivé“ súdy s finančne pokrivenými sudcami odistili okovy a očistili im špinavé paprče, alebo ich vypustili, ako poštových holubov do sveta. A niektorých ani nevieme dostať vyše desať rokov na súd priamo zo Slovenska, len preto, že sú vraj chorí a chorľavejší, ale aj najchorľavejší! Super demokracia, ak máte miliardové majetky, informácie o politikoch, ktorí figurujú na výplatných listinách obvineného a nezáujem „všemocných a demokratických „ slovenských súdov a najmä nedotknuteľných sudcov!

No, ale ako počujeme od opozičných premúdrených politikov, stali sme sa vraj hanbou Európy, vraj sme ohniskom medzinárodného škandálu dehonestujúceho Slovensko, zažívame medzinárodnú hanbu, vláda musí padnúť a exminister Kaliňák má už sedieť vedľa Kočnera a čo ja viem, čo také ešte vyplodia Saskári, Oľanovci, či Smerodinkári spolu s naším v poradí až druhým najvyšším predstaviteľom, samozrejme po Generálnom prokurátorovi!

Nie je to nič nové. Naše média chcú byť sledované a tak počas dovolenkovej uhorkovej sezóny nám podsúvajú svetové škandály Slovenska ako na bežiacom páse. Spomeňme, že nám „hynie“ veda a s ňou celá SAV, podľa vyjadrení jej šéfa, máme nejakých nedovolených brancov, máme nebezpečných Nočných vlkov v kancelárii (len ich treba dobre zamknúť), výlet nezaradeného poslanca na Krym s diletatskými vyjadreniami „klusáka“, ktorého porevolučná škola nenaučila históriu o Kryme, ktorý pridelil Ukrajinskej republike ZSSR „vodkár“ Chruščov? Pre „najmúdrejšieho“ poslanca Klusa (verím, že je na rozdiel od poslanca Mizíka zručnejší s prácou pri počítači) som vybral informáciu z Wikipedie V roce 1945 byla Krymská autonomní SSR nahrazena Krymskou oblastí. Ta byla původně součástí Ruské SFSR, ale 19. února 1954 vyhlásilo předsednictvo Nejvyššího sovětu, že se Krymská oblast stává součástí Ukrajinské SSR, mj. proto, že zemědělský Krym je závislý na dodávkách vody a elektřiny z Ukrajiny.“( Na primitívny výrok“ užitočný idiot Ruska“ z úst šéfky zahraničného výboru NRSR Cséfalvayovej, sa reagovať ani nedá! )  a máme ešte v dvoch prípadoch symbol a to rýdzo fašistický 1488. Neviete, ktorý po je obvinení Kotlebu ten druhý? No predsa z produkcie pravého gajdošovského slovenského zeleného mozgu. Veď načo malé Slovensko potrebuje až 14 zastaraných amerických stíhačiek typu F 16, ktoré nové dva Suchoje zlikvidujú v priebehu niekoľkých minút a to pre našu prevratom zdevastovanú a rozkradnutú dnes už parmádu a to za šialené ceny a bojové vozidlá 8×8? No, aby to tak nevyzeralo, tak je presné číslo 148×8!!!

A na záver ešte jedna prosba pre všetkých platcov daní na Slovensku. Pridajte prosím k daniam ročne pol až  jeden cent, aby nás elegantne reprezentovali náš nový nadprezident, nadpremiér a nadpredseda NRSR pán generálny prokurátor Čižnár a aj náš nový premiér Pellegrini. Majú malé platy a nevychádza im z rozpočtu ani jednorázové na žiletky. Ja sa radšej pozerám na uhľadených a upravených šéfov štátov, ako na módnych bezdomovcov s nádychom multikultúry.

 

Pavel Jacz

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.