Založ si blog

Zaujímavé včerajšie reči šialenca Matoviča a diktujúceho prezidenta Kisku.

Okrem ďalšieho obvinenia na ministra Kaliňáka, ako sme v posledných dvoch týždňoch zvykli, každý deň a ďalšími reakciami, niektorých opozičných opíc, ktoré vytvára kolotoč útokov bez nejakého veľkého efektu, meniaci len ich silu, ma zaujali včera dve veci.

1. Prezidentov názor je jasný: Veľká rekonštrukcia vlády, alebo predčasné parlamentné voľby. A nemieni z nich zľaviť, aj keď ani na jedno nemá ústavný nárok a tak podmienil svoju účasť na dnešnom stretnutí s predsedom parlamentu a predsedom vlády, že vydajú spoločnú deklaráciu na upokojenie vášní národa. Inak na stretnutie nepríde. No pozrime sa, aký to diktát! Zmluvy, deklarácie a iné dohody sa medzi normálnymi podnikateľmi, ľuďmi, či politikmi vytvárajú nie diktátom, ale rokovaním a súhlasom oboch strán, v tomto prípade troch. Pripadá mi to, ako rozhovory československej vlády na čele s Dubčekom v Moskve, keď „dobrovoľne museli“ do Moskvy za Brežnevom a museli podpísať nadiktovanú dohodu o tom, ako vyviesť Československo z krízy v roku 1968. A vraj Kiska je nasmerovaný na Ameriku! Ale asi to tak celkom nie je, keď používa sovietske normalizačné metódy!!!!

A ešte jedna diktátorská fráza z úst prezidenta, žiada všetkých, aby nepomenovávali jeho návrhy a reči a činy opozície termínom štátny prevrat, alebo ich inak dehonestovať! Teraz neviem, ako nazvať všetky akcie proti vláde. Budem veľmi uvažovať nad synonymom slova prevrat. Pomôžete mi pán prezident, ako tento humbuk vlastne inak a výstižnejšie nazvať?

2. Včerajšie vystrúpenie k protestom najviac škriekajúcej opozičnej opice Matoviča ma poriadne zatlačilo do kresla, skoro sa zlomilo. Našťastie sa tak nestalo, lebo by bol opäť na vine Fico a celý SMER!!! Čo vlastne tento pošahanec povedal?

Žiadal všetkých zúčastnených, aby protesty boli pokojné, pretože tam budú aj matky s deťmi v kočíkoch, pretože práve matky budú bojovať za lepší život svojich detí!!! Inteligencia Matoviča sa naozaj rovná asi hocakému mínusovému čislu, keď dostal zo seba s prepáčením takúto somarinu. Chcel by som vidieť jednu, jedinú normálne a triezvo uvažujúcu matku, ktorá by na protesty dokočíkovala svoje dieťa, kde sa môže všeličo stať, Stačí malá panika z vystreleného piráta a žena s kočíkom, ak by prežila bez ujmy na zdraví, tak by to bol zázrak! Každá matka, ktorá by prišla s dieťaťom v kočíku, by sa tak stala potencionálnou vrahyňou svojho dieťaťa!!!!

Ale na druhej strane, môže to byť aj výzva pre plytko rozmyšľajúce matky, aby prišli aj s deťmi v kočíkoch, možno, že navádzač Matovič čaká, že sa čosi zomelie a celý svet bude písať, že na protestoch na Slovensku boli aj obete nemluvniat. Takže tu nebudeme mať Majdan, ale taký veľký-malý Majdaník, či Majdaníček!!! Ako oznámil pred chvíľou premier Fico, policajti našli v kríkoch na mieste protestov naskladané dlažobné kocky!

Ešte jedna pripomienka k niektorým anonymným diskutujúcim. Mňa nikto neplatí, vonkoncom nie SMER, za ktorého som prišiel o svoju milovanú prácu pred niekoľkými rokmi, len preto, že som už nechcel plniť vrecká jeho výberčímu pre médiá, ktorého kedysi aj odpočúvali. A odmietol som dávať úplatky aj ďalej a obetoval som svoju prácu. (prvý krát som o ňu prišiel za vlády SDKÚ|).Takže by som mohol vďaka môjmu prípadu z egoistického pocitu a z nenávisti len a len útočiť na SMER. Nie som však zaslepený, ako pia-anima a niektorí ďalší , ako napríklad aj jano_zo_zahoria (charakteristická to prezývka), ktorí sú určite v práci najväčší slušáci, ktorých chvália všetci, akí sú obetaví. Preto sa nepredstavia vlastným menom! Chudáčikovia moji, smola, že to nedokážete!

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.