Založ si blog

Aj ja som za nové voľby, ale prezidentské! Treba vymeniť Kisku, alebo ako ho volajú Kiksu či Krysku a bude väčší pokoj!

Napísal som dnes ráno, že nebudem robiť reklamu dvom opozičným bratom kohútom,. Jeden už asi zašiel za svojimi novými sliepkami do Bruselu, aby sa nemusel rozprávať so super kohútom na čele tohto štátu. Dve s označením na hrebienkoch R. a Ď.N. nechal napospas chaosu na Slovensku. Zbabelý to šéfkohút Sulík! Asi to včera prehnal s jointami.

Ako som sa večer dozvedel od svojich exkolegov motoristických novinárov, tohto politika pasujúceho sa za budúceho premiéra videli na autosalóne v Ženeve. Namiesto rokovania s prezidentom si tento politikárčik išiel pozerať nové autíčka!!! Veď tie nové voľby vybavia pre neho s prezidentom kolegovia. A toto nezodpovedné idivídum chce byť premiér Slovenská???

To, čo dnes zaznelo na tlačovkách po stretnutí s prezidentom, bola propagandistická prax spred 48-eho roku minulého storočia. Burcovanie ľudí k štátnemu prevratu. Žiaľ, nič nové som nepočul. Bol to veľký verklík za posledný týždeň. Rozmýšľam nad tým, ako to bude baviť ľudí na námestiach? Obe strany sú ako zvuková slučka a dookola opakujú tie isté nezmysly. Ale príznačné je, že aj Kollár ( Ten dnes reagoval aj na otázku novinára k poznámke premiéra o mne. . Odpovedal, že povedal o tom už všetko, a že sa s ním dávno za mladi rozišiel. Súhlasím, ale to dávno bolo na jeho pohrebe na Petržalskom cintoríne.) i Matovič si dali revolučné červené kravaty. Akú si dal Sulík zdokumentovať neviem. Nebolo ho dnes vidieť.

Zastavím sa iba pri dvoch veciach tohto dnešného humbuku. Na jednej strane sa jeden z tej mini masy ozval, že politika sa nerobí na ulici, hneď na to druhý rečník zvolával masy do ulíc, aby prišli podporiť nové voľby a prišli ukázať svoje NIE! demokraticky zvolenej vláde a teda, aby prišli vlastne robiť politiku.

A druhá vec, čo ma zarazila, je apeľovanie na Most Híd, aby pomohol pri zvalení vlády svojimi hlasmi, teda na ten istý Most Hid, ktorý Sulík i Matovič a ich komorníci a komorníčky označili za podlých zradcov národa po voľbách a to len preto, že sa im obrátili chrbtom. Mne, ak by niekto povedal, že som zradca, tak sa k nemu neprimknem, ani keby prišiel za mnou, nie po kolenách, ale ani po brade a sľúbil mi hory doly, radšej urobím krok späť. Verím, že v Moste Híd a najmä šéf Bugár i jeho zástupkyňa Žitňanská majú ešte dobrú pamäť a spomenú si svorne na urážky od týchto dvoch kohútov a ich kohútosliepkovej suity bažiacej po moci za pomoci akýchkoľvek svinstiev, podrazov, klamstiev a výmyslov. Ach tá slovenská závisť má obrovskú silu!!!!

Apeľujú aj na svedomie14tich poslancovStrany Kotlebu, ktorí už zrazu nie sú pre nich fašistami, ale Kotlebovcami!!!!

Organizujú masy na školách na pochod po slovenských mestách za nové voľby. Som za, ale prezidentské, pretože dnešné opozičné slovno-tematické predstavenie má na starosti prezident slovenskej republiky, ktorý namiesto upokojovania situácie si pokojne lyžoval  na dovolenke, o ktorej nikto nič nevedel.

V tejto súvislosti som si vymyslel vtip po zhliadnutí dnešného Nového času: „Viete, aký je rozdiel medzi Kiskom a Kočnerom? O Kočnerovi viem, kam chodí na dovolenku! „

A keď sa napokon Kiska vrátil, tak sa zmohol iba na tri veci.

1. mňa nezaujíma, aký bol motív dvojnásobnej vraždy

2. masívna rekonštrukcia vlády

3. alebo predčasné voľby

To je náš prezident Kiska, alebo ako ho volajú Kiksa či Kryska, to je naša hlava-nehlava štátu,

to je náš nepolitik, ktorý produkuje jeden Kiks za druhým,

to je prezident, ktorý vedie mafiánsky štát, ako sám prekvapujúco pred časom vyhlásil,

to je prezident, ktorý chodí na bezvýznamné dovolenky za štátne po latinskej Amerike a kde kade ešte,

to je prezident, ktorý nevie, kedy má mlčať,

to je prezident ktorému (a to neviem prečo) robí tv Joj v Novinách TV JOJ dennodenný piár,

to je prezident, ktorý kúpi mafiánskou taktikou s podvodom pozemok a nechce ho vrátiť právoplatnému majiteľovi,

to je prezident, ktorý nie je nadstranícky, ale opozičný,

to je prezident, ktorý  neukludňuje národ, ale rozoštváva,

to je prezident, u ktorého absentuje vlastný názor a úsudok,

to je prezident, ktorý na súkromnej návšteve prijme Dalajlámu a zároveň zavolá televízne štáby, aby z toho nebola súkromná, ale verejná večera a tým pádom svoju republiku obral o dobrý mešec peňazí,

to je prezident, ktorý sa stretne na oficiálnej ceste na Valné zhromaždenie OSN súkromne bez zástupcov štátu sa tajne stretne so Sörošom,

to je prezident, ktorý si sám sebe schválil štvordňový pracovný týždeň a neviem koľko dní dovolenky nad rámec zákona,

to je prezident, ktorý porušuje našu ústavu i zákony,

to je prezident s minulosťou úžerníka,

to je prezident, ktorý je daňovým a volebným podvodníkom,

to je prezident bez svojho vlastného názoru,

to je prezident, ktorý sa bratká s prezidentom Porošenkom, v ktorého krajine prekvitá novodobý fašizmus,

to je prezident, ktorý nepozvaním Kotlebu ( ku ktorému mám i ja výhrady, ale oficialita je oficialita) po voľbách ignoroval vyše dvestotisíc voličov,

to je prezident, ktorý rozoštváva a zakaždým útočí na vládu a nevie zabudnúť na pravdy, ktoré mu priamo do očí povedal predseda vlády, jednoducho

to je prezident amatér a doterajší najhorší prezident Slovenskej republiky od „nežnej“. Horší nebol ani člen ÚVKSS dnešný veľmi dobrý  cestovateľ.

Kiska je teda prezident, ktorý porušil niekoľkonásobne sľub Slovenskej republike a jej občanom pri inaugurácii!!!! A preto si myslím, že by sa prítomní na piatkových demonštráciách mali vysloviť za nové prezidentské voľby a nie parlamentné. Pozor študenti, nepomýľte si tieto dva pojmy, ak to vôbec ovládate!!!

Ak by sme mali Kiksom velebiaci turecký demokratický režim, tak by už dávno sedel za mrežami! A nie v prezidentskom válove!!

Chcem však pripomenúť ministrovi Kaliňákovi a prezidentovi PZ Gašparovi, i riaditeľovi SIS Šafárikovi, urobte všetko pre bezpečnosť protestujúcich, pretože jedna nálož v ruksaku, v koši, či šialenec za volantom nákladiaka a niekoľko desiatok mŕtvych vám zlomia väzy nadobro. Buďte ostražití, rovnako ako aj všetci tí, ktorí prídu protestovať.

A to preto, aby sa z nás na celom svete nesmiali ešte viac, že jedna tragická dvojnásobná vražda vybičuje také emócie, aby sa tu uvažovalo o páde vlády.

Nepadla ani maltská vláda po vražde novinárky,

nepadla ani francúzska vláda po masakroch najmä novinárov zo satiristického týždenníka a ďalších desiatok obetí teroristických útokov,

nepadol ani americký prezident po niekoľkých masových vraždách na školách

a nepadla ani nórska vláda po bombovo-streleckom vyčíňaní Breivika a jeho množstvu obetí za dve hodiny.

Ľudia nebuďte davisti, aby ste boli inn a cool, rozmýšľajte…..!!!

Pavel Jacz

 

Pani ministerka Šimkovičová oddeľte prosím Slovenský rozhlas od Slovenskej televízie.

05.04.2024

Začnem z celkom inej strany. Mnohí z vás určite videli film Vtedy na západe. Niektorí aj viac krát. Čo sa týka spracovania audiovizuálnej tvorby ho považujem za jedno z najlepších filmových diel. Je to vysoká škola audiovizuálneho spracovania. Správne obrazovo-zvukové dielo informuje 70-timi percentami obrazom a 30 percent zostáva na reč, ruchy a hudbu. A film Vtedy na [...]

Ako ma televízie TA3, JOJ24 a RTVS24 hlboko sklamali.

28.03.2024

Prvá slovenská spravodajská televízia TA3 začala vysielať 11.septembra 2001 a celý deň sa venovala najväčšiemu teroristickému útoku v USA, ktorý v predstihu pred plánovaným začiatkom odštartoval vysielanie TA3. Potom prišli ďalšie tragédie a teroristické útoky a TA3 tak, ako aj všetky ostatné spravodajské televízie vo svete, po celý deň vysielala aktuálne správy z [...]

„Geniálne či genitálne“ progresívne výroky progresívcov Štefunka a Korčoka. Hotový úžas! ! !

15.03.2024

Po ťažkompádnom rozhýbaní sa začínajú v debatných reláciách prezentovať predstavitelia najsilnejšej opozičnej strany PS. Je vlastne šťastím, že sa nepotvrdili výsledky asi dobre zaplatených volebných exitpolov, lebo by to tu vyzeralo tak, ako v predchádzajúcom volebnom období. Možno ešte horšie. Počuli sme od volieb už mnoho slovných perličiek z úst „elity“ [...]

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.